Är du nyfiken på skidsporten och vill testa dina chanser inför Vasaloppet? Lär dig åka längdskidor i Sälen. Det räcker ofta med ett par lektioner för att komma igång för att sedan träna på egen hand. Genom att gå i min skidskola för längdåkning i Sälen kan jag lära dig grunderna. Med mina tio år som instruktör har jag hjälp många skidåkare, nya som erfarna att upptäcka och utveckla sig i denna härliga motionsform. Är du redo för att lära dig något nytt?

På längdskidor i Sälen

Att ta sig fram på längdskidor i Sälen är en härlig upplevelse för hela familjen. När du går i skidskola för längdåkning får du tillgång till mängder av skidspår av varierande längd som regelbundet prepareras för er åkare. Det finns både lätta slingor för dig som är ny i spåret och mer krävande rutter för den avancerade skidåkaren.

För att boka dina lektioner kontaktar du mig via telefon eller mejl.