Privatlektion längdskidor Sälen erbjuds av mig, Magnus Caris. Jag har en livslång erfarenhet av längdskidåkning då jag har åkt skidor sedan jag lärde mig att gå. Utöver det så har jag varit längdskidinstruktör i över 15 år. Detta har lett till att jag idag har en väldigt bred och mångsidig syn på längdskidor. Det är just därför som jag nu ger privatlektion längdskidor sälen och hjälper alla att lära sig och bli bättre på längdskidor. Till mig kan du komma som nybörjare eller erfaren. Jag hjälper dig med det du vill ha hjälp med och anpassar mina privatlektion efter dina behov och krav. På min hemsida kan du läsa kundomdömen och priser. Då jag har ett eget intresse för bild och video så använder jag det för ännu tydligare kunna visa dig vad det är du behöver jobba på och hur du kan förbättra din längdskidteknik. Så boka privatlektion längdskidor Sälen hos mig redan idag, till ett pris där pengarna blir värda varenda krona.

Privatlektion längdskidor Sälen

Privatlektion längdskidor i Sälen och var de finns

Jag har mina privatlektioner i Orsa Grönklitt och i Sälen. Där finns jag för att hjälpa just dig att åka längdskidor. Väljer du till video-analys så kommer vi då gå titta på de små tekniska detaljerna i din skidåkning, vilket i de flesta fall är avgörande när de kommer till dom där extra minuterna på Vasaloppet, eller till och med timmarna. Utöver Privatlektion längdskidor Sälen kan jag även hjälpa dig med vallning. Det tycker många är svårt, men jag går igenom det från grunden för att hjälpa dig att bli så bra som möjligt. Så tveka inte att boka dina privatlektion längdskidor Sälen så fort som möjligt.