Ibland behöver man lite hjälp för att komma vidare i sin utveckling. Då kan du boka skidlektioner för mig som är en erfaren instruktör i Sälen. Oavsett om du vill lära dig åka längdskidor från grunden eller förbättra din teknik i spåret så kan jag hjälpa dig. Mina lektioner lämpar sig för både nybörjare och mer avancerade åkare.

Med mina tio år som instruktör har jag haft många skidåkare som elever, både nya som erfarna. Jag erbjuder också möjlighet till videoanalys och vallakurs för dig som önskar det.

Fina skidspår i Sälen

Sälen erbjuder mängder av skidspår av varierande längd som slingrar sin runt i den vackra naturen som finns i Dalarna. Slingorna underhålls regelbundet och här finns också möjlighet till kvällsåkning i upplysta spår. I Sälen finns goda förutsättningar för dig att åka längdskidor för naturupplevelsen och för dig som tränar inför Vasaloppet.