Vill du lära dig åka längdskidor från grunden eller kanske förbättra din teknik i spåret i god tid inför nästa Vasalopp? Då är det dags att boka en lektion i längdskidåkning för mig, en erfaren instruktör i Orsa – längdskidåkningens högborg.

Erfaren på längdskidor och som instruktör

När du vill lära dig åka längdskidor eller bli en bättre åkare, kan det vara en bra idé att ta en lektion eller två. Gör det för en instruktör som praktiskt taget fötts med skidor under fötterna.

Jag har över tio års erfarenhet som längdskidsinstruktör i Orsa Grönklitt. Förutom nybörjarkurser kan jag hjälpa dig att vässa din teknik för stakning, förbättra diagonalåkningen och ge dig värdefulla tips för att utvecklas och bli ännu bättre i spåret.

Mina pass lämpar sig både för nybörjare som aldrig testat denna fantastiska motionsform, och till er som redan är vana längdskidåkare. Boka din lektion genom att ringa eller mejla mig med din bokningsförfrågan.