Körkortsfoto Mora Orsa Älvdalen

Körkortsfoto Mora Orsa Älvdalen hos Magnus Caris

Hör dig till mig för ett körkortsfoto Mora Orsa Älvdalen. Jag är en professionell fotograf med lång erfarenhet. Ett körkort gäller i fem till tio år. Att skaffa ett fotografi som du är nöjd med är en förhållandevis liten investering. Låt en fotograf med lång erfarenhet ta dina bilder. Vi genomför arbetet enligt Transportstyrelsens direktiv.

Man behöver alltid ett nytt fotografi när man ska förnya sitt körkort. För att körkortet ska vara giltigt måste fotot vara av god kvalitet och det ska uppfylla dessa krav:

 • Både svartvita foton och färgfoton är godkända. På det färdiga körkortet kommer dock fotografiet att återges i svartvitt även om färgfoto lämnats.
 • Fotot lämnas i ett exemplar och ska vara välliknande.
 • Ansiktet ska vara avbildat rakt framifrån med hela ansiktet synligt.
 • Båda ögonen ska vara helt synliga och pupillerna ska synas tydligt. Blicken ska vara riktad mot kameran.
 • Fotografiet ska ha god skärpa. Skärpan ska ligga i pupillen. Reflexer får inte synas i glasögon.
 • Du får inte ha mörka eller färgade glasögon.*
 • Du får inte ha någon huvudbonad eller liknande.*
 • Ansiktet ska vara jämnt belyst och bakgrunden ska vara ljus och utan skuggor.
 • Hela huvudet ska vara synligt, inte bara ansiktet.
 • Avståndet mellan pupill och hakspets ska vara 14-17 mm på fotot.
 • Fotografiet ska vara renskuret 35 mm brett, 45 mm högt och ha runda eller skarpa hörn.

Jag, Magnus Caris, hjälper dig också med andra typer av fotografier. Jag hjälper dig bevara dina minnen. Boka en professionell fotograf som kan fånga de speciella ögonblicken vid festliga tillfällen som bröllop, dop eller födelsedagskalas.

Jag har haft min verksamhet i Orsa under många år och jag tar uppdrag i hela Dalarna. Jag kan hjälpa dig att fånga viktiga händelser på bild. Jag fotograferar både i studio och på plats med befintligt ljus.

Boka en rutinerad fotograf till ditt bröllop, till födelsedagen eller till dopet. Jag dokumenterar festligheterna i härliga bilder som håller minnena vid liv länge. Låt minnena från din dag bli till vackra fotografier. När du planerar ditt bröllop, välj en professionell bröllopsfotograf som fångar era personligheter och känslor på er fina dag.

Att fånga hela familjen på en bild är inte alltid lätt. Välj en fotograf som har förmågan att få dig och dina barn att slappna av framför kameran. Det blir en rolig upplevelse och fina bilder som ni kan vara stolta över länge. Jag har en förmåga att få er att slappna av framför kameran och skapa minnen från stora dag. Minnena blir till härliga fotografier som ni sen kan dela med vänner och familj. Jag fotar o filmar det du vill!

Kontakta mig!

Läs om Transportstyrelsens krav på körkortsfoton.