När du är på jakt efter ett flightcase till din förstärkare, satsa på ett kvalitetsfodral från Orsa. Under många år har jag tillverkat flightcases till förstärkare, instrument, högtalare och tillbehör. Specialbeställda – allt efter kundens specifika önskemål.

Hos mig kan du måttbeställa ditt fodral så bygger jag den därefter. Här satsas på kvalitet. Alla casen tillverkas i 7 – 9 mm laminerad plywood och de vadderas ordentligt invändigt. Som resultat får du ett robust och hållbart flightcase som skyddar din förstärkare mot stötar och repor.

Måttbeställ efter dina önskemål

Tumma inte på kvaliteten när du köper ett flightcase till din förstärkare. Jag bygger snygga fodral som passar och håller för uppgiften att skydda din förstärkare mot yttre påverkan. Du bestämmer hur du vill ha den, så bygger jag den åt dig. Om du behöver ett nytt case, kontakta mig på telefon eller mejl med dina önskemål och prisförfrågan.